Bra ledarskap handlar om att få ut det bästa av teamet och varje anställd. På HR- och ledarbloggen kan du läsa om ledarskap som bidrar till att få arbetstagarna och organisationen att prestera optimalt. Vi skriver också om HR Management-teknologi och säkerhet.

Missa inte detta vid implementing av HR masterdata

Av Henrik Sandström, Senior Account Manager 18. juni 2020

Del fyra och sista delen i artikelserien om masterdata i kombination med HR och säkerhet handlar om implementeringen. Här får du tips som förenklar processen.

Läs mer

Tema: masterdata

Smidigt flöde i det digitala ekosystemet – del 2 av 3

Av Henrik Sandström, Senior Account Manager 5. juni 2020

Det här är del två i en artikelserie om HR-masterdata där vi går närmare in på arbetsprocesser samt det digitala ekosystemet av verksamhetens olika system och dataflödet emellan dem.

Läs mer

Tema: HR Tech, masterdata

Om HR- och ledarbloggen

Bakom HR- och ledarbloggen står Simployer. Simployer är ett av Nordens ledande HR Management-system. Systemet har idag ca 800 000 användare, och representeras i Sverige genom Simployer AB. Varje dag är vi i Simployer i kontakt med hundratals ledare och HR-specialister. På HR- och ledarbloggen delar vi med oss av vår kunskap och våra erfarenheter. Dessutom hämtar vi inspiration och lärdomar från kunder, tankeledare och experter.

Senaste inläggen

Sök i bloggen